Oh nee!

Ik dacht dat het niet erger kon. Wel, kijk op Canvas voor de nabespreking zit er een mevrouw van, wait for it, wait for it: Glam*It om haar opinie te geven.

En Peter Vandermeersch die het een inhoudelijk sterk debat vond en met stijgende verbazing naar de kwaliteit van de politici keek.

En inderdaad: daar zijn, ze, de one-liners.

De ene one-liner na de andere. In fragmenten van vier of minder seconden.

Fuckers. En ik weeg mijn woorden.

Wacht, nog eens: fuckers. Ik ga niet kijken, ik word er misselijk van.

Doe mee met de conversatie

7 reacties

  1. Ah ja, de dame die vond dat Van Mechelen te weinig uit het hart sprak; is van Glam*IT ?
    Ze heeft een punt, want dat is net wat we nodig hebben, meer emo-politiek, zeker voor verantwoordelijkheden zoals Financieen.

  2. Ik bedoel: de enigen die blijkbaar iets tegen Bracke en consoorten kunnen doen (iemand Hoflack gehoord over die fake financiële doorlichting van de voorstellen van de politieke partijen? In elk ander land zou dat een schandaal geweest zijn!) Als er parlementsleden of ministers iets zeggen over de infantilisering zegt de VRT zeer ernstig dat ze bang zijn voor censuur. Het contrast met RTBF is inderdaad tenhemelschreiend. Blijkbaar zijn Vlamingen intellectueel niet in staat om een serieus debat te volgen.

  3. Ben ik de enige die het verschil niet zag met een voetbalmatch annex nabeschouwing? Met statistieken over balbezit en al. Ik stel voor dat onze politici zich wat openlijker laten sponsoren; dan is het plaatje compleet.

  4. Bij de VRT zijn duidelijk de journalisten het belangrijkst in de verkiezingsdebatten en niet de politici. Zoals ook al in een vorig bericht aangehaald door Michel, krijg ik het ook van journalisten die constant de politici onderbreken en ze nooit laten uitspreken. Nu moeten ze ook nog eens alles gaan analyseren om nog wat meer hun eigen mening te kunnen uiten. De enige die hier iets over zei was de strafpleiter (waarvan ik de naam kwijt ben) toen gevraagd werd naar de “winnaar” van het debat, waarop hij (terecht) antwoordde: de presentatoren.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.