Gentse Feesten! Help!

Ze gaan er binnenkort weer zijn, de Gentse Feesten. Op Gentblogt zijn de Gentse Feesten, begrijpelijkerwijs, elk jaar een drukke periode.

Maar het kan niet druk genoeg zijn! Elk jaar zijn er dingen waarvan we zeggen “verdorie, hadden we hiér of hiér maar iets over kunnen schrijven”. Of “konden we ons maar in vier splitsen”.

Eén oplossing: dat we met meer zijn, bij Gentblogt, tijdens de Gentse Feesten.

Help Gentblogt

Als je iets doet tijdens de Feesten, en je ziet het zitten om daar iets over te schrijven, foto’s te nemen, fimpjes te monteren: stuur een mailtje naar redactie@gentblogt.be.

Ga je al elk jaar naar het volkstoneel, ken je mensen en groepen en dingen die anders nooit aan bod komen, zie je het zitten om één of meer optredens of evenementen te verslaan of te voorbeschouwen: stuur een mailtje naar redactie@gentblogt.be.

Als schrijver met een fotograaf op pad of omgekeerd? Werk je graag alleen? Werk je liever in groep? Wil je gerichte opdrachten of werk je meer op eigen initiatief? Alles kan: wij zijn zo open als een oude hoer, wat die dingen betreft.

Mail ons op redactie@gentblogt.be en dan laten we u zo snel mogelijk weten waar en wanneer we allemaal samen eens bijeenkomen voor meer tekst en uitleg.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.