Overslapen

Passend dat het op de laatste schooldag gebeurt: ik heb mij overslapen.

Dat kan normaal gezien niet, met al die kinderen, en al de dingn die moeten gebeuren ‘s morgens. Maar vandaag dus blijkbaar wel, want vandaag was een speciaal geval: Sandra moest er extra-vroeg uit om naar Brussel te gaan, en er was een babysit besteld om de kinderen naar school te doen want ik moet ook vroeger dan de kinderen weg om naar het werk te gaan.

Vannamiddag ging ik vroeger naar huis komen om mee de eindejaarshistories met de kinderen geregeld te krijgen, en ik denk dat Sandra ervan uitgegaan is dat ik de hele dag thuis zou blijven. Wat dus niet het geval was: ik had een belangrijke meeting deze morgen in Brussel.

Ik werd wakker van het alarm van die meeting op de telefoon. En dan was het te laat, natuurlijk.

Shit.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.