Computerkapotmakerder

Dat ben ik: ik kan alle computers kapot krijgen. Dan doe ik er niets speciaals mee, en dan is het plots kapot. En niet zomaar kapot: om onverklaarbare redenen, en op vreemde wijze.

Ongeacht, overigens, welk soort computer het is.

En ja, ik wéét dat 99% van de “kapotte computers” eigenlijk iets helemaal anders zijn. Dat het eigenlijk is dat er iets verkeerd gaat of gegaan is bij mij, dat ik ergens een optie heb verzet die in conflict met een tweede optie een derde optie doet tilt slaan.

Maar het is altijd zo obscuur dat niemand vindt wat er aan de hand is.

Zucht.

Zoals nu, bijvoorbeeld: mijn muis gaat hemeltergend traag op mijn laptop. Já, ik heb de snelheid al aangepast. Já ik heb recente drivers. Já, ik heb het al eens geprobeerd met een andere muis. Já, ik heb die muis al eens aan een andere computer gehangen. Já, já, já.

Het werkt niet met de combinatie Dell Latitude E6500 – Logitech VX Nano. Noch in Windows 7, noch in XP. En het werkt wél met een andere Dell of mijn desktop. En het werkt ook met een andere muis, draadloos of niet, ook met een Logitech MX bijvoorbeeld.

Gnn.

5 reacties op “Computerkapotmakerder”

  1. Heh. The plot thickens: diezelfde muis geeft geen enkel probleem bij mij thuis op diezelfde computer, maar wel als ik bij Namahn zit, én als ik bij klant A zit, maar ook niet bij klant B.

    Ik zou bijna beginnen denken aan interferentie.

Reacties zijn gesloten.