Voornemens

Voornemens, ha.

Ik ben er grandioos niet in geslaagd om me aan mijn met dure eden gezworen voornemens voor de laatste twee weken te houden, wat zou ik voor de volgende twaalf maanden.

Ik zal proberen meer mijn best proberen te doen. Zo. Dat is het voor 2010.

Of nee, wacht. Nu we maar op anderhalf loon meer zitten: geen ondoordachte aankopen meer doen. En een budget maken en er mij aan houden. En dan eens, dan eens, misschien zelfs al volgend weekend, orde in de facturen en zo krijgen: ik heb er geen flauw idee van wat ik aan wie betaal elke maand. En die Telenet- en electriciteit- en watnog-facturen, dat kan ongetwijfeld geoptimaliseerd worden.

Oh, en het het huis opkuisen en opgekuist houden. Ik ben het beu van dingen te verliezen in mijn eigen huis.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.