Foebal!

Jan heeft de hele week voetbalkamp gedaan.

Jan voetbal!

Hij deed dat goed, en hij deed dat graag.

Jan voetbal!

Balcontrole, evenwicht, combinaties, en zowaar de Zidane-beweging – niét die met de kopstoot, wel zoiets met een stop en dan de bal achteruit en dan weer vooruit.

Jan voetbal!

Hij heeft een diploma gekregen, en deze foto is het minst opgewekt dat ik hem daar gezien heb: het kamp was dan ook gedaan.

Diploma

Een voetballer als zoon, wie had dat ooit gedacht?

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. ik heb zojuist beslist dat ik hem volgend seizoen eens ga meenemen naar buffalo. hij zou dat zo super vinden, maat.

    ik ga de laatste tijd af en toe wegens mijn papa heeft een abonnement voor de play-offs en mijn mama heeft niet altijd zin om mee te gaan, en het is echt leuk. Echt. Veel sfeer en veel spanning. Er zijn daar trouwens altijd veel mensen met kinderen van Jan zijn leeftijd en die gastjes en meiskes kijken hun ogen uit. Er zijn trouwens nog een paar thuiswedstrijden van de play-offs en meestal zijn er nog kaarten aan de kassa, zelfs. Een tip!

  2. Door deze voetbalposts zou ik het bijna niet meer vreselijk erg vinden moest mijn zoon ooit beslissen om te willen voetballen, bijna natuurlijk, bijna.
    (zijn haar: waw!)

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.