Zondag kookdag

Zohoho. Gisteren uitgeweest en er andermaal niet in geslaagd om zat te worden.

Vanmorgen opgestaan om elf uur, en beginnen koken. Allemaal desserten gemaakt voor morgen want er komt een heel huis vol familie!

Er zal chocolademousse zijn met pikante koekjes en spinnewebben van witte chocolade. En er zal chocoladetaart zijn. En er zal ijstaart met vanille en witte chocolade zijn op een browniebodem.

Mijn rug is kapot van het rechtstaan en mijn arm is lam van het kloppen: er was geen recept of er moesten verscheidene kommen geklopt worden – eigeel, eiwit, slagroom, chocolade, you name it.

Oh, en met een béétje geluk zal er ook vlees zijn voor morgenmiddag: er was een logistiek probleem met het lam dat Sandra besteld was, we verkennen waar er nog op paasmaandag lam voor vijftien man te vinden is.

De televisie is nog altijd kapot, trouwens, en het is vandaag de eerste dag dat ik het jammer vind: ik had graag de kinderpuzzel gezien.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Ah, er zijn dan toch nog mensen die wel genieten van de Kinderpuzzel. Als ik zo de commentaren lees, was ik al bijna gaan geloven dat ik de enige was.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.