Playtown!

Mensen: ge moet ook zo’n weblog beginnen en dat een paar jaar volhouden. Dan geven de mensen op den duur allemaal gratis dingen in ruil dat ge erover schrijft.

Vorige week kreeg ik van de fijne mensen van Enchanté of ik geen zin had om naar Playtown te gaan. Die sloebers weten dat ik kinderen heb, en ze weten ook dat ik zelfs zonder kinderen helemaal in de doelgroep val: “Playtown is een interactieve speel- en belevingsbeurs voor de kleine en grote(re) kinderen onder ons,” zei de perstekst.

Ha. Ze moesten het mij geen twee keer vragen.

Playtown

We waren vorig weekend al op F.A.C.T.S., de kinderen en mijn broer en ik, zonder de madam: Sandra moet er niet echt van weten, van dat gedoe met conventions en weirdos en zo. Die Playtown, daar gaan we met het hele gezin naartoe. Van wat ik ervan lees, ziet het er namelijk gezinsvriendelijk uit — hiero, knippenplak van de briefing die ik kreeg van Enchanté:

Van 4 tot 7 november 2010 verenigt de beurs Playtown in Tour & Taxis voor het eerst de leveranciers, merken en culturele instellingen rond eenzelfde project: een interactieve speel- en belevingsbeurs op nationaal niveau.

Playtown is een uniek speel- en belevingsevenement rond de wereld van spel en kinderen, vier dagen voor de ganse familie. Voor de ouders en grootouders is het dé gelegenheid om creatieve ideeën en oplossingen op te pikken. De kinderen vinden er een reusachtig speelterrein, verspreid over maar liefst 4 zalen en meer dan 9500 m2, waar ze nieuwe spelletjes en speelgoed kunnen uitproberen. Ze kunnen er in avant-première kennismaken met de laatste nieuwigheden.

U kunt het programma, de vele animaties, rondetafelgesprekken en conferenties (“Spelen, beter dan school?”, “Onze kinderen veilig online”, …) terugvinden in de rubriek “programma” van hun website.

Voor wie kan: donderdag 4/11 mogen leraars en mederwerkers van speel-o-theken gratis binnen, en vrijdag 5/11 is het grootouderdag.

Wij gaan zondag 7/11 — werken tijdens de week en een traditioneel bomvolle zaterdag — en ik denk dat ik een extragrote shopping bag meeneem.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.