In de warmte!

Voor het eerst sinds wij in ons huis wonen, en dat moet ondertussen al meer dan tien jaar zijn, hebben we in koud weer in de keuken kunnen zitten zonder te klappertanden.

Jazeker: we hebben binnendeuren!

Zonder binnendeuren was de keuken een tochtgat van de venster van het bureau (groot, enkel glas) en de voordeur (dubbele deur, enkel glas, sluit niet goed) naar helemaal bovenaan in het huis.

Nu kunnen we achter het dubbel glas van de keuken en de deur naar de gang en de deur naar het bureau op ons gemak blijven zitten.

Luxus.

Doe mee met de conversatie

9 reacties

 1. Dat herken ik helemaal!

  Er ontbreekt ons nog 1 toiletdeur + 1 badkamerdeur…

  Waar vind je in godsnaam goede deuren?

  En in één deur zit jammergenoeg geen glas meer maar een vezelplaat.

  Waar vind je in godsnaam glas voor in een goede deur?

 2. Een echt gebeurd verhaal.

  In ons huis was er een binnendeur tussen de hall en de woonkamer. Een glazen deur, veiligheidsglas. Die stond meestal open. Verleden jaar had mijn vrouw die deur eens voor de verandering dicht gedaan. Ik kom thuis, loop met mijn voorhoofd tegen die deur, die vervolgens aan duizenden stukken uiteenspat.

  Ik voel eerst niks.Zes weken later beginnen er in mijn zicht zwarte puntjes op te duiken. Nog eens twee weken later ontploffende sterren. Nog eens twee weken later was het zicht vanuit mijn linkeroog volkomen gepertuurbeerd.

  Naar het AZ, waar men dezelfde dag nog … mijn netvlies terug aangehecht heeft.

  Nu is alles OK met mijn oog. En de deur is niet vervangen.

 3. Schoon en tegelijk vreselijk verhaal Bernard, maar moest je het glas toch willen vervangen? waar kan je daarvoor terecht?

 4. Pas op, dan moet die unieke klink ( met slot ) er nog kunnen in aangebracht worden.

  Tenzij je een volkomen nieuwe glazen deur met slot koopt, dan moet je de deurlijst wijzigen.

  Grappig resultaat van mijn ongeval. Geopereerd midden juli, de dag voor we op lange reis door de Baltische republieken vertrokken. We zijn vertrokken. Ik met één oog verduisterd. M a w ik heb maar de helft ( de rechterkent) van de Baltische republieken gezien. Vond ik grappig.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.