Leve de winter

Het is winter, of bijna winter, of in ieder geval: het voelt zo aan.

Hoera! Koud buiten, warm binnen, donker buiten, gezellig binnen. Vandaag alleen thuis met de kinderen: uitgeslapen, wat naar televisie gekeken, boodschappen gedaan, eten gemaakt.

Boterhammen met soep, en eierpannenkoeken: drakeneieren voor Louis (ei met blauwe voedsekleurstof) en Barbie-eieren voor Anna (met rode kleurstof).

En dan naar het Huis van Alijn op zoektocht, en al zingend terug naar huis, en dan geschilderd, en dan op de computer gaan zitten.

Kapot maar content!

Zoektocht

Lijkenvervoer

Aan een civielen prys

Anna en Jan luisteren naar dialecten

Keromar!

Op straat, aan het zingen

Dat zingen was trouwens enorm grappig: luid en nog luider, en iedereen op straat aan het kijken terwijl we uit volle borst zongen van TOPPIE TOPPIE, dat de SATISFACTIERADIUS ons HAPPY IN HET KOPPIE maakte, en dat BEGRAFENISONDERNEMER, ‘T IS EEN JOB MAAR OOK EEN HOBBY.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Mooie laatste foto van je vier kinderen arm in arm. Dat zou bij de onze nooit lukken, ‘t is hier steevast van ‘ik haat mijn broers’; hoewel ze mekaar eigenlijk niet kunnen missen.

  2. Mooi, Michel. Hoe doe je het. Wat een activiteiten, welk een energie. Kan me precies voorstellen waar jullie geweest zijn en per toeval liep ik daar nu net niet. Het is een beetje laat, maar ik wil ook zo’n pa.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.