Schrijnwerkers, deel III

Wat voorafging: ik vond geen schrijnwerker. Ik vatte een plan aan en schreef mensen. Ik kreeg al bij al redelijk snel antwoord.

Deze week is er niet veel meer gebeurd op het antwoord-krijgen-vlak: ik denk dat al wie zou antwoorden, geantwoord heeft. Maar hey, een mens weet nooit.

Afstappingen

  • Stijn Van Maele van Artenova (Oostakker) en zijn binnenhuisarchitect zijn maandag langsgekomen. Zij doen meubels, maar wat wel interessant is, is dat ze eigenlijk ook, gelijk, alles doen. Van tuin (moet nog gedaan worden) tot dak (riskeert gedaan te moeten worden) tot binnenhuisontwerp (kunnen we altijd gebruiken). Het meesterplan, voor zover ik het goed begrepen heb: ze maken eerst een voorstel voor een plan, waarvoor ze dan nog eens langs zouden moeten komen om alles gedetailleerd op te meten. En dan maken ze een plan en een voorstel voor de uitwerking. Een voorstel dat, groot of klein zal zijn afhankelijk van wat we willen: enkel de boekenkasten, of meteen al een voorstel om een plan te maken voor al de rest. Zij kunnen in ieder geval ook de trappen en de afwerkingen doen.
  • Stéphanie van BHI Roesbeke (Waarschoot) kwam dinsdagavond. Zij doen enkel de meubels, en verwachten dan ook dat alles afgewerkt is zoals het moet: waar wij in de living nog een halve oorlogszone hebben rond de trap, met een muur die moet bezet worden en een trap die door de muur steekt en een technische koker die eigenlijk nog allemaal techniek is en geen koken, willen zij dat alles gerees is om een kast te zetten. De maten zijn exact genomen, ze maken een voorstelontwerp op basis van wat we al hadden, en we krijgen er meteen een prijsvoorstel bij. Tegen ergens binnen drie weken, want het is–zoals overal, vermoed ik—heel erg druk.
    De uitvoering zou pas kunnen gebeuren ergens vanaf maart-april, meen ik me te herinneren, maar hey, als het goed is, zijn we helemaal bereid te wachten.

Afspraken

  • Bavo Lamoen  komt dinsdag 16/11.

Bijna-afspraken

  • Maarten van Cesar Cant Interieur (Heide-Kalmthout) zou liever hebben dat we tot bij hen komen in Kalmthout, met een plan. We moeten nog een gaatje vinden en inplannen, maar ‘t zal niet gemakkelijk zijn. Misschien volgende zaterdag.
  • Carl Bouckaert van In2Design (Meise) heb ik nog niet aan de lijn gehad, en dat is helemaal mijn schuld.
  • Marc Cooreman heeft gemaild, en we spreken per mail af wanneer het past – dat zal waarschijnlijk ergens volgende week zijn ‘s avonds.

Nog geen nieuws na 2 weken

Ik heb er eigenlijk al goede hoop op, eigenlijk.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.