Een doel in het leven

Een mens moet dat hebben, vind ik.

Mijn doel voor de voorzienbare toekomst:

Screen shot 2011-01-08 at 01.09.42.png

Zo’n piramide gelijk er in Centraal-Amerika staan. Zonder vals spelen, ‘t is dus te zeggen zonder de zombies en skeletten en creepers uit te schakelen, en zonder xstenen aan mijn inventaris toe te voegen — alles zelf te mijnen.

Ik ben een eindje van mijn hoofdbasis weggewandeld tot ik een eiland vond dat er degelijk uitzag, zonder hoge bergen of zo, en dan ben ik er gewoon aan begonnen. Kleine basis in het midden van het eiland, beschermen met cactussen, een ladder recht naar boven boven mijn basis, een trap van daarboven naar beneden, en dan nu: opvullen.

Overdag bouwen, ‘s nachts nieuwe stenen mijnen.


piramide.png

‘t Is erg. Ik zou eigenlijk misschien best gewoon ergens een server moeten vinden. En dan met andere mensen tesamen spelen.

5 reacties op “Een doel in het leven”

 1. Is het niet handiger om een bekisting te maken uit steen en dan alles in obsidian te gieten? Gewoon een lava source en een water source aan de bovenrand en laten vollopen?

 2. Dus: hoe brengt men Gent op een originele manier in het ” nieuws”?

  Niet door een eiland te creêren, maar door Gent te laten passeren via die behandeling.
  Niet moeilijk.
  Mijn (allerdomste) idee: zet de 3 torens bovenop mekaar en je krijgt een onwaarschijnlijke skyline.
  Moet beter kunnen.

  Allee, vooruit.

Reacties zijn gesloten.