Samenwerkend vennootschap

We gingen dat dan eens testen, vanavond: ik heb vanmorgen vroeg een extra Minecraft gekocht, dat we met twee tesamen zouden kunnen spelen op een server.

De kinderen zaagden er teveel over: zelfs Zelie vraagt zowat elke avond of ik Minecraft zou willen spelen dat ze kan meekijken. En ik zie dat eigenlijk wel zitten, zo met z’n allen huizen bouwen en vallen maken voor monsters en grotten verkennen en dingen.

Minecraft Server gedownload, geïnstalleerd, op de computer achteraan doen draaien.

Euh ja.

De computer van Zelie was plots veel te traag, de server stond al een tijdje aan en dan was het plots nacht geworden en werden Zelie en ik opgevreten door zombies en dan afgeschoten door skeletten. En dan gingen we naar een boom, een eindje verder wegens gespawned in een desert biome, en dan is Zelie in een put gevallen waar we wegens geen gereedschap niet uit geraakten, en dan was ik beginnen graven maar is het plafond ingestort en zijn we gestikt, en dan was de computer bij Zelie plots nog veel trager geworden, en zijn we er maar mee opgehouden.

We gaan dat dan eens opnieuw doen als er meer tijd is. En als de computer vers opgestart is. En om te beginnen als we naast elkaar zitten en niet aan andere anten van de tuin.

De kinderen zijn in ieder geval wél nog enthousiast, da’s toch al iets.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.