Voorstelling

Yup, dat hebben we dan ook weer gehad: Zelie en Anna’s balletvoorstelling. De voorgeschiedenis bespaar ik de wereld: het kon wat beter van organisatie en communicatie, maar hey: die niets doet, doet niets verkeerd. En wij hebben de vierde van de vier voorstellingen gezien, wat wil zeggen dat alle kinderziekten er uit waren.

We zijn er met familie naartoe gegaan, en gelukkig van die vierde voorstelling, anders waren wij zelfs niet kunnen gaan. Afijn.

Er waren twee delen in de voorstelling. Vóór de pauze het verhaal van Sneeuwwitje, en daarna een reeks aparte stukken.Anna was een sneeuwvlokje (het eerste kleine meisje van links):

Ballet

En Zelie was eerst een danseres die een mazurka deed (helemaal rechts, vooraan):

Zelie doet ballet

en daarna één van de zeven dwergen (de tweede van rechts):

Zelie doet ballet

Het was in het totaal erg goed. Anna was wat kort om er veel over te zeggen, maar Zelie heeft dat heel, heel erg goed gedaan, vind ik.

Er staan filmpjes op mijn telefoon, ik zet ze morgen op het internet. Nu ben ik vooral kwaad dat mijn 30mm-lens net vandaag gekozen heeft om focusproblemen te hebben. Grrr. Had ik foto’s genomen met mijn andere lenzen, ik had scherpe beelden van de kinders.

Ballet

Zelie doet ballet

Ballet

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.