Fly Boy Vuijlsteke

Het was mij al een tijdje langer beu verleed: met mijn hoed op de fiets is allemaal goed en wel, mijn hoofd blijft droog en zo, maar ‘t is serieus lastig in tegenwind. Dat heeft altijd de neiging om af te waaien, en dan moet ik hem helemaal over mijn ogen douwen, en dan dan vervormt die hoed helemaal en krijg ik zo’n band zweet op mijn voorhoofd, enfin: geen groot gemak.

Vanavond mocht ik mijn fiets, na twee weken trrr, eindelijk gaan hlen bij de fietsenboer. Daar stond net Frank, en Frank had net een helm gekocht.

Ik heb daar en dan beslist om er ook één te kopen. Wegens bleh met regen en wind en hoeden op de fiets.

En zo rijd ik nu rond met zo’n Fly Boy van bij Nutcase op mijn kop:

ntcs_flyboy_001.jpg

Ik zie er ongetwijfeld ongelooflijk achterlijk uit, maar ‘t zal toch altijd beter zijn dan zo’n godbetert aërodynamisch model met gaten en Go Faster Stripes erop.

Waren ze voorradig geweest, ik had een Bad Lieutenant van Giro gekocht:

giro-badltaud-mtblk-08.jpg

Maar hey, hoe gaat dat? Ik sta in een winkel en ik heb besloten dat ik iets ga kopen, dan wordt het heel héél erg moeilijk om aan de gifgroene hebzuchtige fee van de instant gratification te weerstaan.

Bestellen? Nah. I’ll take that one.

Doe mee met de conversatie

14 reacties

  1. heb ook zo’n nutcase helm, met bloemekes…

    Een kado van mijn moeder na mijn laatste valpartij (fietsbanden + tramsporen = perfect fit) en ‘k draag ‘m ook effectief.

  2. I hate to be the bearer of bad news: maar die helm is lelijk en ge gaat er belachelijk uitzien.

    Vooral niet zwaaien als ge mij zou tegenkomen, want ik ga u keihard negeren.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.