Nope, pech

Helaas, ‘t wordt hospitaal voor Louis. ‘t Zijn alsnog aften, maar dan wel heel erg. Ze zitten zo’n beetje overal, tot in zijn slokdarm, en wegens dat hij niet echt meer kan eten of drinken is hij nu al helemaal uitgedroogd, en daar is dus opname en een baxter en observatie voor nodig.

Louis is ziek

Zucht. Den duts.

9 reacties op “Nope, pech”

  1. Grrr. Het is er het seizoen voor, helaas. Ik had trouwens dezelfde leeftijd toen het bij mij in gelijke mate begon. Hij slaat er zich wel door, ook door de pijn. Wens hem veel beterschap.

  2. Ik heb het ooit eens een tijd aan een stuk gehad, dacht ik, ook ongeveer op deze leeftijd. De zomer overleefd op lauwe vanillecrème, en sindsdien heel erg zelden eens een klein beetje. Ik hoop dat het bij Louis ook zoiets wordt.

  3. Allez gij, nog nooit gehoord dat ge zo kon afzien van aften, of dat daar een “seizoen” voor bestaat. Nog nooit meer dan 2 of zo tegelijk gehad. Ik werd altijd wijsgemaakt toen ik klein was dat dat kwam door een gebrek aan vitaminen (lees: eet uw fruit en groenten op).
    Veel beterschap gewenst!

Reacties zijn gesloten.