Toegekomen!

Zelie is goed toegekomen aan zee, hoera!

Ze zit daar met het koor en het orkest (drie dagen, op weekend), en ze zal met Anna en Charlotte op één kamer zitten, en ze gaan vanavond al een repetitie doen, en ze zitten ddus met drie in een kamer in plaats van normaal met vier, en ze klonk zo content!

Drie dagen muziek, zon, zand en zee. Ik kan het mij haast niet voorstellen, enfin, wat zeg ik: ik kan het mij helemaal niet voorstellen, want ik zit niet zo in mekaar dat ik mij op mijn gemak zou voelen in dergelijke omstandigheden, maar: hoe ongelooflijk wijs voor haar!

Ik heb ze gevraagd of ze wou vragen aan iedereen die foto’s en filmpjes kon maken, om foto’s en filmpjes te maken. En dan maken we daar een reportage van voor de website, denk ik zo.

Één reactie op “Toegekomen!”

  1. Eens wat anders & beters dan het Junior Eurosong Festival.

    By the way #1. Jammer dat Alexandra, die hier in mijn straat woont en de finale haalde, niet gewonnen heeft. Eigenlijk is het prima. Haar moeder is een gerespecteerde concertpianiste, haar vader een verdienstelijke jaz saxofonist.

    By the way #2. Muziek, dat gaat niet om ” filmpjes”, muziek dat is geluid. Dat is iets om naar te luisteren, niet zozeer om naar te kijken.Ben ik ouwerwets? Muziek kan – generiek- gedefinieerd worden als geluid, gemaakt door mensen met de bedoeling geluid te maken.

Reacties zijn gesloten.