Links rechts op neer

Ik kan mij redelijk opwinden in vanalles en nog wat, en het wordt er vrees ik met de jaren niet beter op. Ik verdenk er mezelf van dat ik helemaal rechts word, met het ouder worden.

Maar nee hoor, de officiële test zegt dat ik niet rechts ben, ik ben gewoon een lastige mens:

pcgraphpng.png

Die zich heel de tijd loopt op te winden over vanalles en nog wat. Omdat het zo gemakkelijk is om u over vanalles op te winden, en dat de meeste mensen (mijzelf incluis, ha) geen flauw idee hebben waar ze het over hebben. Gelijk Louis C.K. zei, die keer:

Any time you are confronted with a real human being in any case, you usually go, “All right, I don’t really know what to think now.”

Via Les, die niet kan terugvinden wanneer hij het eerst die test deed (voor mij was het op woensdag 5 november 2003 ergens net voor 18u), alwaar ik ook deze behoorlijke what the actual fuck reclame zag voor, of all things, Alpenliebe:

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Ik meen die test een paar jaar terug al eens gedaan te hebben en ik dacht toen echt dat ik in het paarse vakje zat. Als ik het nu doe, kom ik ook in’t groen terecht.

  2. Ik kom ook indat hoekske daar links beneden uit bij Ghandi en andere gelijksoortigen enzo… Hoewel ik me daar nu toch niet zo mee kan vereenzelvigen en het afkeurgemompel mij steeds mindervreemd is…ik zal daar niet alleen in zijn:-) Ik vrees wel dat dat als baas van het een en ander dat niet zo goed is. Maar hey , er zijn reeds genoeg rechtsdenkende totalitaire menschen, kga mij nu niet perse aanpassen omdat dat de huidige ecoland tendens blijft zijn :-). Gene paniek Michel , uw welzijn is veilig bij ons !

    Btw : we zoeken nog wat mensen om bij ons te komen werken ! (hence the cheesy bit folks …)

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.