Poppe bis

Omdat @houbi (zie mij bezig, hip with the tweetsters) erom vroeg, twee details die ik in eerste instantie niet nodig vond om als produktje op de markt te zetten (een gemiddelde voil janettenwinkel geeft u al het nodige voorzetmateriaal, zou ik zou denken).

Maar hey, ik ga waar de markt gaat.

borsten.jpg

Aanbrengen onder de bovenkledij, en hopla, instant afleiding! Ideaal voor lastige onderhandelingstrajecten!

lieten.jpg

Efficiënt voor vrouw én man — en meteen ook instant “helaba, zit gij naar mijn borsten te kijken of wat?” discussietaktiek erbij, ook voor mensen die dat onder andere omstandigheden niet zo meteen kunnen doen: gedáán, het unfaire voordeel van vrouwen en de Jean-Luc Dehaenes van deze wereld!

servais2.jpg

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Ik kan niet echt verklaren WAT het precies is, maar nu ik hem wat aandachtiger bestudeer, diene Servaas straalt toch iets uit, nee?

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.