Rebecca

Ik lees Eric Meyer al zo lang, denk ik, als hij op het internet zit — en dat is ongeveer even lang als ik, dat wil dus wat zeggen. Lang geleden, toen bijna iedereen op het internet nog bijna iedereen kende, heb ik er wel eens mee gesproken. Nu volg ik hem enkel nog uit de verte. Zijn blog is op en af gegaan, maar nu al een tijd weer op. Ik heb de indruk dat ik hem een beetje ken.

En mijn hart breekt al een tijd, stukje bij beetje: zijn dochter Rebecca sterft.

De verschrikkelijke finaliteit dat er niets meer aan te doen is, het moeten zeggen, ik probeer er niet aan te denken, maar het lukt niet.

Wie het bij dit bericht droog houdt, is geen mens.

Fucking kanker.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Blijkbaar is ze gisteren gestorven, net op haar zesde verjaardag. Fuck maat. Dat zijn dingen die niemand wil noch zou mogen moeten meemaken.

  2. Vreselijk gewoon. Als ik naar Topdokters keek en de kleine Fran zag, begon ik ook steeds te huilen.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.