Geradgebraakt

We zijn met ons gezessen naar Rotterdam gegaan, gisteren en vandaag — meer daarover later.

Maar toch al dit. Weet ge wat géén goed idee is? Een kommetje fruitsla eten ’s morgens bij het ontbijt. Dat zorgt er bij mij namelijk blijkbaar voor dat ik om 11u plots geslagen door de hamer Gods migrainegewijs in mekaar stort.

En dat ik dan maar, in plaats van verder naar de beesten in Blijdorp te kijken, overgevend van de pijn, met stompe breinaalden in mijn ogen en drie bankschroeven op mijn kop, vier en een half uur in de auto op de parking ben gaan zitten. En dan nog twee en een half uur nachtmerrie-autorit naar huis.

Het leven is het leven niet waard, op die manier. Ik blijf gewoon beter thuis als de rest van de familie ergens een fijne dag wil hebben.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Maar potvolkoffie! Ik als trouwe lezer weet zelfs dat ge koppekespijn krijgt van fruit (of wat het specifiek peer) en dan toch zo de ochtend beginnen?

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.