Binge, interrupted

Ik was er al helemaal op ingesteld dat ik vandaag alle dertien afleveringen House of Cards zou zien, maar dat was buiten Sociaal Leven en Televisie gerekend: we gingen met een paar man van het werk een quiz doen in de Pink, en dan ’s avonds was er So You Think You Can Dance, en tegen dat dat gedaan was en we naar aflevering 21 van serizoen 1 van Agents of SHIELD aan het kijken waren, viel ik omver van de moeheid en ben ik dus maar nu in mijn bed geplooid.

Zwak!

En ik ging ook nog pudding maken, en wel deze:

Ook dat is er niet van gekomen. Awoert!

’t Zal voor maandag zijn, gedomme.

(Oh ja, quiz: tweedes geworden. Er zat meer in, maar een eerste plaats voorbij de professionele quizzers zat er vanmiddag nooit echt in.)

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.