Nog een geluk

Het was gisteren mogelijk quiz, maar we stonden gelijk op de vierde reserveplaats en dus is het er logischerwijs niet van gekomen.

Nog goed, want ik had niet veel fut. Ik zat voor mijn computer en ik vroeg mij af wat ik nu eens zou doen, en gegeven de keuze tussen een serie kijken, een film kijken, een spel spelen (Baldur’s Gate? Starfield? Carrion?), een comic lezen, een boek lezen, wat genealogie doen, wat youtube kijken — was het “none of the above”.

Gewoon naar bed kruipen en daar in slaap vallen met Warhammer 40K-lore op de achtergrond.

Ik ben uiteindelijk nog een paar uur voor mijn computer blijven zitten naar youtube kijken, en dan is het alsnog naar bed kruipen geworden.

Hopen op nieuwe afleveringen van series, dus maar. Of wat meer goesting om andere dingen te doen.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.