Fucking klootzak

Niet opzoeken op het internet, zei de dokter, maar natuurlijk is dat het eerste dat ik dan doe.

Ik geloof niet in goed en kwaad, maar op zo’n momenten twijfel ik. Kanker is een vuile smeerlap. Ik weet dat er geen meesterbrein achter zit, en dat het u en mij en ons allemaal kan overkomen, maar in mijn hoofd is Kanker verpersoonlijkt.

Ge moet blijven hopen. Er is geen echt alternatief. Als een mens dan dit leest, is het duidelijk dat er niet veel goed nieuws meer zal komen, maar verdomme jong.

En nu zit ik al de hele tijd hiermee te snotteren:

lezen

Slaap zacht, Evelien, waar ge ook zijt. Dedju.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

 1. jk las haar blog ook en schrok toch ondanks het feit dat ze zelf recent aankondigde dat het niet goed zou komen;
  En jij haalt er net hetzelfde beeld uit dat ik ook zo pakkend vond…
  Soms is het leven zo onrechtvaardig ….

 2. Pas wakker en ik dacht: even computer opengooien voor het ontbijt. Ik zit nu ook te snotteren en weet geeneens wie die mooie vrouw is of was.
  Als je ziet welke foto’s ze op haar facebook gezet heeft,, en hoe mooi ze schrijft, moet Evelien bijzonder verstandig en getalenteerd geweest zijn. Het zijn altijd de meest kwetsbare en gevoelige mensen die getroffen worden door zoiets wreeds als kanker.
  Stephen Fry zei het al herhaaldelijk, bv. in dit interview waarin hij even het woord richt tot God als hij de hemel binnen wandelt:
  “How dare you : bone cancer in children? What’s that about?How dare you? How dare you create a world in which there’s such misery that’s not our fault? It’s not right.It’s utterly, utterly evil. Why should I respect a capricious, meanminded, stupid God who creates a world which is so full injustice and pain.

  https://youtu.be/-suvkwNYSQo?t=33

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.