Vloerproblemen

Ziet, da’s hoe de vloer in de keuken er nu uitziet:

…maar als er geen stof en vuiligheid op ligt, ziet het er min of meer zo uit:

Blauwe hardsteen, drie verschillende breedtes, drie verschillende lengtes, allemaal gecombineerd en alles.

Schoon, daar niet van. En we hebben dat van vooraan de voordeur tot in de keuken en in het burea, en dan in het achterhuis ook nog eens dezelfde vloer.

Maar! Het is ondertussen al ettelijke jaren geleden dat we die vloer gelegd hebben. En nu moeten we dus op zoek naar exact diezelfde steen.

Slik. Niet eenvoudig, vrees ik.

Doe mee met de conversatie

5 reacties

  1. Een steenkapper kan u wellicht dezelfde formaten leveren, maar of ge nog aan dezelfde kleur geraakt lijkt mij een ander paar mouwen. Het is een natuurstenen vloer en volgens mij heeft elke groeve (en misschien zelfs elke laag in dezelfde groeve) toch wel zijn eigen kenmerken.
    Waarschijnlijk moet er tussen het oude en het nieuwe deel van de vloer toch een uitzetvoeg gelegd worden dus naadloos overgaan kan dan toch niet.
    Veel succes !

  2. Ofwel een schone houten parketvloer? Epoxyhars gietvloer? Idd met de (nodige uitzetvoeg) kan een deftige overgang voorzien worden naar iets anders..

  3. In Gistel is er firma Boudolf, die vroeger toch gekend stond om haar zolder met overschotten. Misschien hebben ze daar iets bruikbaar.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.