UX Matters, écht waar?

Ziet nu, UX Matters heeft een nieuw design. Dat was al geleden van, euh, ik weet niet hoe lang geleden.

uxmatters

Het is bij mij ondertussen ook al meer dan vijf jaar geleden dat ik officieel UX-consultant was, en dus is er ongetwijfeld enorm veel veranderd.

Zoals bijvoorbeeld de notie dat het een goed idee is om iets op de achtergrond te zetten dat eigenlijk inhoud is maar niet echt.

Handen omhoog al wie meteen dacht dat de naam van deze site “The Many Facets of User Experience” was, met drie hoofdonderdelen, “Research”, “Accessibilty” en “Design”? Ik steek alvast mijn hand in de lucht. Meer nog: ik heb een paar keer moeten klikken op “Research” en dan “Accessibility” om door te hebben dat het geen links zijn, maar een net iets meer zichtbaar deel van de achtergrond van de pagina.

Kijk: daar rechtsboven staat een knopje “View Infographic”, en da’s dus een knopje dat niet meer of minder doet dan gewoon de artikels op de homepagina verbergen en dat groot achtergrondbeeld helemaal zichtbaar maken.

Ik weet niet hoe het met u zit, maar mij zijn ze op dat ogenblik al kwijt, toonaangevend of niet.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.