Ich kann dein ständiges Gejammer nicht mehr hören!

Ja, toch wel content van, Battlefield 1.

Ik ben nog maar net begonnen aan de campagne, maar de Duitse soldaten op patrouille zijn alvast zeer realistisch.

Het ene moment is het klagen van Meine Füße bringen mich um en Patrouille, Patrouille, Patrouille, das is dermaßen langweilig!, het volgende moment denkt hij iets te horen omdat ik een steentje in zijn richting gooi, verscholen achter een kar, komt hij al mopperend — Meine Fuße sind eiskalt! An die ganzen Scheiße sind nur die Franzosen schuld! — het moment daarna kom ik van achter de kar en staat hij een seconde verstijfd van niet weten wat gedaan, en dan plant ik mijn schop in de zijkant van zijn nek en is hij er geweest.

En ook: dit zijn de games waar een mens content is met zijn Meer Dan Degelijke grafische kaart en computer. Ik kan het op een onnoemelijk hoge resolutie spelen met alles op de hoogst mogelijke kwaliteit, en dat blijft meer dan vloeiend.

Iets zoals dit, maar dan hogere resolutie:

Niet dat ik er goed in ben of zo: als het van mij zou afhangen, zou ik overal doorsluipen in plaats van te vechten, maar hey.

Ik ga eens beginnen aan het hoofdstuk “vliegen in de Alpen”.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.