Vaste afspraken

Geert Wilders zou mij ongetwijfeld een dramaqueen noemen, maar de wereld blijft gewoon elke dag om zeep gaan, in een soort combinatie van de kikker in de kookpot en dit:

Elke keer ik mij naar mijn computer begeef, is mijn eerste actie de Twitteraccount van Donald Trump open smijten om te zien wat hij nu weer gedaan heeft. En of hij al dichter staat bij een échte oorlog. Ik weet ook wel dat het geen goed idee is, maar ik blijf het toch maar doen. En ik lees verschillende incarnaties van de Münchener Post anno 2017, die samen met mij ook alleen maar kunnen constateren, maar geen uitweg zien..

Maar hey. Hoera! Twee afleveringen van America’s Next Top Model gezien vandaag! (Ik ben voor India. Of Paige. En/of.)

A photo posted by Paige Mobley (@paigemobley) on

En De Mol is herbegonnen en dus zitten we weer met z’n allen rond de televisie, helemaal zoals in de jaren 1980.

De kranten zullen ongetwijfeld meer te zeggen hebben over De Mol dan over iets anders. Haja, resistance fatigue hé. De kikker en de kookpot.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.