Op avontuur met dochter

Vanavond meegeweest naar de info-avond voor de Italiëreis (vertrekken om vier uur ‘s morgens! elke dag wakker om zes uur!), en daarna een beetje rondgelopen op school.

Het was tegelijk namelijk ook ouderavond, met allemaal leraars aanwezig. Niet dat ik ermee wou spreken wegens niet echt nodig wegens geen problemen of issues, maar ‘t is toch eens geestig om die mensen in ‘t echt te zien. Uiteindelijk helemaal bovenaan kwamen we op de leraar Duits uit, waarmee we alsnog gesproken hebben.

Want morgen ga ik me Zelie mee naar de universiteit, kijken naar de Letteren en Wijsbegeerte, wegens dat zij daar eens zou willen Duits doen. En Engels. Maar dus ook Duits.

Ja, ik weet ook niet waar dat plots vandaan komt.

Oh, en hoe grappig was het om allemaal leerlingen van het zesde jaar te zien met hoodies aan waar ik de beeldjes voor gemaakt heb. En eigenlijk, nu ik eraan denk: ook de uil op de sweatshirt van het laatste jaar van de school van de beste vriendin van Zelie, die heb ik hier persoonlijk hertekend op hoge resolutie:

Jazeker, courtesy of de Vrolijke Liga Voor Concurrentievervalsing Door Gratis Werkende Ex-Consultants.

Één reactie op “Op avontuur met dochter”

Reacties zijn gesloten.