The Room

De lijst te lezen dingen is weer aangegroeid: The Disaster Artist: My Life Inside The Room, the Greatest Bad Movie Ever Made.

Aangegroeid, denk ik. Want ik ben eigenlijk nog niet helemaal zeker of ik het wel wil lezen, ondanks dat ik het gekocht heb. Misschien moeten sommige dingen wel mysterieus blijven?

Het boek gaat over The Room, zware mededingen in de categorie Slechtste Film Ooit. Voor de zekerheid ben ik de film toch nog maar eens aan het herbekijken, en serieus: ’t is dus écht een écht slechte film. Op een Ed Wood-manier: compleet weird, compleet niet tongue in cheek, compleet unputdowneable.

De trailer doet de film geen recht aan wegend de film veel minder samenhangend, maar hey, ’t is een goed begin:

Ik zit ondertussen een uur ver in de film, en er zijn zó enorm veel vragen, dat het wel vast staat: ik lees dat boek.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.