Constructieve mobiliteitsdialoog troef, op Facebook

Zonder veel commentaar. Dit gaat over Filip Watteeuw, voor de duidelijkheid.

onhandig

Normvervaging. Dit is normaal, in een facebookgroep als “Zeg NEE tegen het nieuwe mobiliteitsplan in Gent!!!”

Dagelijkse kost. En ik weet wel dat dat gebeurt, maar het is toch redelijk confronterend als ge daar ook mensen ziet in zitten (en duchtig meedoen) waarvan ge eigenlijk hadt verwacht dat ze intelligenter waren dan dat.

een

(“Ja maar, waarom maakt ge u daar dan lid van?” Wel, omdat ik regelmatig uit mijn filterbubbel wil komen. En dat ik had gehoopt minstens een béétje constructieve dingen te lezen. Neen dus.)

Doe mee met de conversatie

6 reacties

  1. Ik heb me een eind terug ook eens uit nieuwsgierigheid lid gemaakt van die groep. Wat is me dat daar allemaal…. na een paar dagen volgen had ik het echt ermee gehad.

  2. In welke mate is dit strafbaar? Dit gaat er in beide gevallen toch echt over? Bedreiging, oproep tot agressie…

  3. Ziek zeg! Ik was trouwens onlangs eens een dagje in Gent en wat een genot die binnenstad zonder gemotoriseerd verkeer! Het was er trouwens pokkedruk maar zonder auto’s is dat niet erg. Antwerpen mag daar van mij een voorbeeld aan nemen!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.