Links van 15 juni 2017 tot 23 juni 2017

Real-time streaming in Power BI | Microsoft Power BI
With Power BI real-time streaming, you can stream data and update dashboards in real-time. Any visual or dashboard that can be created in Power BI can also be created to display and update real-time data and visuals. The devices and sources of streaming data can be factory sensors, social media sources, service usage metrics, and anything else from which time-sensitive data can be collected or transmitted.

Nee, het waren niet de militairen die gisteren een aanslag wisten te ‘verhinderen’ – DeWereldMorgen.be
Hebben de militairen eigenlijk de aanslag weten te voorkomen? Het antwoord is nee. Wat zich in Brussel-Centaal heeft afgespeeld is een mislukte aanslag, geen verijdelde aanslag. De verdachte kon probleemloos het station binnenwandelen, een bom pogen tot ontploffing te brengen, daarna het perron op rennen. Lees even mee uit de officiële mededeling van het federaal parket: “'Een man is gisteren om 20.39 binnengestapt in Brussel-Centraal via de lokettenzaal. Daar is hij op reizigers toegestapt beneden aan de trappen. Hij heeft zich eerst afgezonderd om rond 20.44 uur midden in een groep te gaan staan met zijn tas”. Let op het tijdsverloop: de man kon zich minutenlang rustig voorbereiden in het station en zich daarna tussen een groep reizigers mengen. Daarna kon hij zich ook nog richting perron begeven. De mededeling van het federaal parket gaat verder: “De man liep vervolgens op een militair af en riep "allahu akhbar" waarop de militair het vuur opende en hem verschillende keren raakte. De man, die geen bommengordel droeg, overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.”

Microsoft Surface Laptop Teardown – iFixit
The Surface Laptop is not a laptop. It’s a glue-filled monstrosity. There is nothing about it that is upgradable or long-lasting, and it literally can’t be opened without destroying it.

The Story of TheSun.co.uk shows us why SEO is so important – SISTRIX
Even for a brand as strong as TheSun.co.uk having a paywall would have resulted in customer migration to their competitors, in the long run, and thereby a weakening of the brand.

‘Gutmenschen blijven immuun voor de verdeel-en-heersstrategie van populisten en religieuze extremisten’ – België – Knack Mobile
Gutmenschen zijn zogenaamde naïevelingen die moeilijk doen wanneer een zoveelste politicus een voorstel lanceert dat regelrecht indruist tegen onze rechtstaat. Het zijn burgers die nog geloven dat alle landgenoten gelijkwaardig zijn en dat je mensenrechten niet à la carte kunt toepassen of afnemen. Het zijn zij die immuun blijven voor de verdeel-en-heersstrategie van populisten en religieuze extremisten. Het zijn zij die werkelijk onze normen en waarden verdedigen tegen populisten die 'onze normen en waarden' scanderen terwijl ze aan de poten van onze rechtstaat zagen.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.