Microsoft Surface Hub 2

Ik heb het plezier van tijd tot tijd eens met Surface Hubs te kunnen werken, en serieus: dat zijn machtige toestellen.

Beeld u in: een Microsoft Surface, maar dan enorm groot. Waar ge met veel man tegelijkertijd op kunt tekenen. Met meer dan fantastische videoconferentiedinges.

Die met één klik kunnen gecontroleerd worden vanop uw eigen computer, of waarmee ge uw eigen computer kunt controleren: ik heb iets staan, ik toon dat op de Surface Hub, ik teken op mijn eigen scherm en dat komt op de Hub, tegelijkertijd tekenen twee mensen met een stylus en twee andere met hun vingers en dat komt ook op mijn computer te staan. Ogenblikkelijk. Seamless.

Kijk nu: er komt een nieuwe versie aan!

(Ja, het zijn enorm dure toestellen.)

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.