Dus thuis werken

Het is thuis werken geworden. Dat is meestal geen enkel probleem, ik heb trouwens ook meer schermen en een sneller internet thuis. 🙂

En dan kan ik ook bijvoorbeeld een lange vergadering via Skype hebben met een man of zes, en ondertussen ook nog eten klaarmaken. Het enige lastige is dat de internetontvangst in een deel van de keuken niet zo goed is, dus dat ik op tijd terug naar netwerk moet geraken, of ik val wel (en de mensen aan de andere kant van de lijn ook).

Ah, en mijn bureaustoel is kapot. Ik gebruik hem al sinds september 2007 elke dag, en vandaag is er een stuk metaal gebarsten, waardoor hij nu vast staat op de laagste stand en met de rug helemaal naar achter. Gemakkelijk om te relaxen, minder gemakkelijk om te werken. 20180710_223315

Ik heb een “repair enquiry” gedaan bij de fabrikant, maar ik vrees een beetje voor de prijs.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.