Spannend hoor, NMBS

Morgen en overmorgen is het staking, maar ik zou wel graag allerlei dingen bespreken met mijn collega, wegens dat we allerlei belangrijke dingen moeten beslissen binnen twee weken, maar dat ik binnen twee weken op vakantie ben, en dat we dus best wat coördineren en afspreken.

Maar! Het is dus staking. En er wordt wel minimumdienstverlening beloofd, maar Wie Weet Wat Dat Wordt Jong.

En dus is het nu twijfelen: thuis blijven en de hele dag aan Skype hangen, of naar Brussel gaan en hopen dat ik er er geraak en weer op tijd terug, of misschien wel iets anders — collega Johan moet uit Antwerpen komen en ik uit Gent, wie weet is Sint-Niklaas of zo neter dan Brussel?

Spannend! Morgen naar nmbs.be kijken en zien en beslissen!

 

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.