Dirk Gently en Buster Keaton

Ik vond Dirk Gently’s Holistic Detective Agency niet zo’n goed boek. En The Long Dark Tea-Time of the Soul ook niet.

Misschien dat ik het verkeerd gelezen heb, of op een verkeerd moment. Ik weet het niet. Ik heb ze ook nooit herlezen, omdat ik in mijn hoofd liever Douglas Adams van Infocom en van de radio-serie van Hitchhiker’s Guide to the Galaxy.

Dirk Gently’s Holistic Detective Agency stond al sinds jaar en dag naar mij te wenken bij Netflix, maar om diezelfde reden heb ik er nooit naar gekeken.

Tot vandaag, wegens niets anders te doen en algemene leegheid.

En wie schetst mijn verbazing als ik zie dat het met Elijah Wood is. Ik ben al 3 minuten en 53 seconden ver in de allereerste aflevering, het valt allemaal mee tot nog toe, maar ik heb vooral één gedacht: dat iemand eens een Buster Keaton-film maakt met Elijah Wood als Buster Keaton!

Hij heeft het postuur, het gezicht, het talent. Iemand! Haast u!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.