Ik zag een link in mijn mail over een meisje dat al een maand verdwenen was, en ik klikte erop en toen zag ik hetzelfde meisje maar anoniem gemaakt. Haha, dacht ik, zo raar.

Maar toen las ik het korte artikel onder de foto. De mama van het meisje overleed toen zij en haar tweelingzus twaalf waren, en sindsdien “gaat het niet zo goed” met hen, en werden ze allebei geplaatst.

En dan, koudweg, dit:

Child Focus werd ingeschakeld bij de verdwijning van het meisje. “Ze mochten nooit uit elkaar gehaald worden. Ze wou alleen maar terug naar huis en samen zijn met haar zus.”

Serieus? Ergens heeft iemand het een goed idee gevonden om een tweeling van twaalf uit elkaar te halen en apart te plaatsen? What the actual fuck, gasten.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Wat ik hier lees verbaast me geen sikkepit : ik ben zelf pleegvader van een jongen van 7 jaar en je hebt geen idee hoe VIERKANT de dienst pleegzorg & jeugdrechtbanken draaien. Werkelijk om moedeloos van te worden. Niks maar dan ook niks van de beslissingen gebeuren in het voordeel van die kinderen.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.