Bijna tien uur

Ik zat er al mee in: hoe ga ik in godsnaam weer een degelijk slaappatroon ontwikkelen?

Tijdens de vakantie schuift dat op naar later en later en later, en dan houd ik mezelf voor dat ik het in de laatste dagen van de vakantie wel recht zal trekken, maar meestal komt dat er niet van, waardoor ik de eerste week van het werk zo voos als een raap rondloop.

Maar kijk: gisteren was ik rond een uur of tien zeer moe, ben ik mijn bed gaan liggen, en tot bijna negen vanmorgen blijven liggen. Mijn uurwerk meet dat nauwkeurig, en het zegt mij dat ik van 21u44 tot 8u56 heb geslapen, waarvan 1u31 wakker, 1u34 REM-slaap, 6u11 lichte slaap en 1u56 diepe slaap.

Hoera! Ik ben redelijk uitgeslapen wakker geworden, en het ziet er naar uit dat ik dus vanavond ook redelijk vroeg in mijn bed zal liggen en dus zondag ook en dus maandag redelijk wakker zal zijn.

Hoera!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.