Confluence

Ik dacht dat ik er van af was, maar neen: sinds vandaag mag ik weer met Confluence werken!

Zijn dat diepe zuchten die ik tot hier hoor? Ha, ik dacht het wel. Maar wacht, het wordt nog beter: het is Confluence én Jira én HP-ALM. 🙂

En toch ben ik er content mee: alles dat helpt om beter te communiceren met de mensen die de ontwikkeling doen, is meegenomen. Dit zal vele keren beter zijn dan documenten produceren die dan naar PDF omgezet worden en ergens op een SharePoint of een BitBucket gedumpt worden om zeer zelden nog eens naar te kijken.

En het heeft wel iets, een document waar mensen van analyse over product over design tot ontwikkeling en testers op samen werken. 🙂

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.