De badkamerman kwam langs vandaag!

We zijn het hele huis van boven tot onder doorgelopen!

We hebben afgesproken dat we eerst de douche op het tweede gaan doen!

En dat we direkt daarna aan de rest beginnen!

De rest, voor de duidelijkheid, is: (1) de muur tussen de badkamer en de gang uitsmijten (2) de muur tussen de badkamer en de slaapkamer uitsmijten (3) de vloer uitbreken (4) de leidingen en de electriciteit nakijken en indien nodig vernieuwen (5) een nieuwe, verstevigde plankenvloer leggen in de badkamer (6) een nieuwe plankenvloer leggen in de slaapkamer (7) een nieuwe muur zetten tussen de badkamer en de slaapkamer (8) een nieuwe muur tussen de gang en de badkamer zetten.

En dan de badkamer in orde krijgen: de bestaande muur recht trekken, een douche, een bad en een wasbak, een spiegel tegen de muur.

Ah, en ook, natuurlijk: een badkamergeriefkast in de gang bouwen en een kleerkast van de vloer tot het plafond in de slaapkamer.

En, dat spreekt, voor de tijd dat er gewerkt wordt in de slaapkamer: het bed verhuizen naar de living en in de living slapen. Camping Living, als het ware. 😀

Maar de voorlopige planning is dat de werken zouden kunnen beginnen in de buurt van oktober, en dat ze zowaar zouden gedaan! kunnen! zijn! in november!!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.