Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Ik vond het ook heel goed, maar een paar inhoudelijke fouten bleven mij ook buiten mijn suspension of disbelief wel tegensteken. Frie is getrouwd “drie jaar na de dood van Brechtje” en dus in 2003. Haar relatie liep stuk “na 12 jaar, tijdens de zwangerschap”, dus in 2015.

    Roosje zou dus geboren moeten zijn in 2015 of 2016, maar later blijkt dat ze geboren is op 10 december 2014. Zo’n fout vind ik vreemd slordig voor een serie die verder zo goed opgezet is. Er zijn nog een paar inhoudelijke dingen, maar die laat ik even in spoilerland.

    Het grote leeftijdsverschil tussen de twee beste vriendinnen vond ik ook wat vreemd, Frie was “42 toen ze beviel”, dus 26 of 27 in 2000. Brechtje leek me sowieso 20 of jonger, afgaande op een bepaalde ruzie met haar vader die me leeftijdsgebonden leek. Maar goed, het is niet onmogelijk.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.