Morgen wordt alles beter

Morgen ben ik thuis. En de dag daarna ook. En de dag daarna ook. En de dag daarna ook. En de dag daarna ook. En de dag daarna ook. En de dag daarna ook. En de dag daarna ook. En de dag daarna ook. En de dag daarna ook. En de dag daarna ook. En de dag daarna ook. En de dag daarna ook. En de dag daarna ook. En de dag daarna ook. En de dag daarna ook. En de dag daarna ook. En de dag daarna ook. En de dag daarna ook. En de dag daarna ook. En de dag daarna ook. En de dag daarna ook. En de dag daarna ook. En de dag daarna ook. En de dag daarna ook. En de dag daarna ook.

Ik weet nog niet precies wat ik met al die tijd ga doen, maar het zal wel iéts zijn.

Morgen, misschien, ruim ik mijn bureau op.

Overmorgen, misschien, begin ik te kijken wat er in de slaapkamer kan opgeruimd worden.

Of misschien wat later dan morgen en overmorgen.

Maar dan toch zeker één van de volgende dagen.

Of weken.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.