Nog één dag

Nog één dag en ik krijg mijn nieuwe jeton van Audible, en dan kan ik een nieuw boek kopen om naar te luisteren.

Het is mij dit jaar nog niet echt gelukt om veel boeken op papier (echt of digitaal) te lezen. Ik ‘lees’ liever met mijn ogen toe, als ik van en naar het werk ga, en idem in bed, eigenlijk. Geen idee waar het mee te maken heeft: vroeger las ik een boek om de zoveel dagen, nu één of twee per maand.

Nog één dag dus, en dan kan ik een nieuw boek binnentrekken. Ik heb mijn vorige boek niet uit: het is 160 uur of zo, The Decline and Fall of the Roman Empire, maar ik heb zin in wat afwisseling.

Het volgende wordt The Priory of the Orange Tree. Ik hoor er goeie dingen van.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.