Altijd een spannend moment: het nieuwe audioboek van de maand kiezen.

Ik heb één token per maand, en ‘t is altijd wikken en wegen. Twee maand geleden was ik zeer content van Zen Cho’s Sorcerer to the Crown, deze maand was ik content maar niet extatisch content met het vervolg, The True Queen.

Na veel zoeken en hemmen en hawen is het The Golem and the Jinni geworden. Ik heb letterlijk niet verder gelezen dan dit:

Chava is a golem, a creature made of clay, brought to life by a strange man who dabbles in dark Kabbalistic magic. When her master dies at sea on the voyage from Poland, she is unmoored and adrift as the ship arrives in New York Harbor. Ahmad is a jinni, a being of fire, born in the ancient Syrian Desert. Trapped in an old copper flask by a Bedouin wizard centuries ago, he is released accidentally by a tinsmith in a Lower Manhattan shop.

Romantisch! Denk ik dan. Leve romantiek! Dat, historische fictie/fantasy, een paar duizend reviews met gemiddeld 4.5/5 sterren, én dat het 19 uur en 42 minuten lang is, en hop. Morgen koop ik het met mijn blinkende nieuwe credit van Audible.

Één reactie op “Nieuw audioboek van de maand”

  1. Vorig jaar de vertaling De Golem en de Djinn gelezen en er enorm van genoten. Veel luisterplezier!

Reacties zijn gesloten.