En weer voorbij

De weken vliegen, en maar goed ook.

Het was een fijne week op het werk. Een groot project is weer in gang geschoten en we zijn weer op dreef aan het komen na een tijdje aan veel lager tempo werken. ‘t Is allemaal niet evident van werk, maar dan doet het des te meer deugd als de mensen zeggen dat we het goed gedaan hebben.

Wat ze deze week wel degelijk gedaan hebben, en dat het inderdaad deugd deed.

Waar ik ook zeer content van ben, is dat ik mijn uren niet meer moet bijhouden in Filemaker, maar dat het in een tool kan die daarvoor gemaakt is. Het was misschien maar een half uur of drie kwartier per week, maar het was echt enorm kak om dat elke zondagnacht nog te moeten doen vóór maandagochtend. Nu is het gewoon bijhouden tijdens de week, en dan op het einde van de week zeggen dat de week afgesloten is. Yay!

Ik heb deze week afgesloten met nog een aantal dingen op mijn to do-lijst, maar die zullen dan voor maandag zijn. Of voor de rest van de week. Wat mij nog het meeste tegensteekt, is dat ik mij de arm heb laten omdraaien om een artikel te schrijven.

Ik heb daar dus écht geen goesting in, al is het moeilijkste al gedaan: ik weet ongeveer waar ik over ga schrijven. Nu nog eens vragen hoe lang het precies moet zijn, en dan ergens in de loop van volgende week een outline maken, en dan vrijdag schrijven, denk ik. Bleh.