Kampen en vakantie

Boodschappen, paniek en gedoe: de kinders gaan op kamp met de scoutsen!

Het is coronagewijs allemaal wat behelpen, met individuele bubbels en geen tochten van meer dan een dag, maar ze zijn bijzonder zeer content, de kinders.

Zelie en Louis vertrekken woensdagochtend vroeg om allerlei dingen op te zetten en wc’s te graven en zo, vermoed ik, en Jan en Anna vertrekken zondagochtend. Dan zijn ze een week weg, en dan komen ze terug en is het voor mij ook vakantie! Hoera!

(Ik kijk er nu al enorm tegen op dat ik tijdens de vakantie mijn huis zal moeten verlaten, maar hey, il faut ce qu’il faut en we zullen wel zien. Ik hoop heel hard dat ik de hele vakantie door mijn peignoir mag aanhouden.)

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.