Terug aan het werk

Ik ga niet liegen en zeggen dat ik er naar uitkeek, naar terug gaan werken.

Maar hey, it is what it is, en mijn werk is tenminste wel wijs, dus ‘t is altijd dat. En de dagen zitten vol, dus ‘t is ook dat.

…maar wat ik eigenlijk nog het fijnste van al vind, aan werken: dat ik op een bepaald moment van de dag de riem kan afsmijten, en dat het dan gedaan is. Na een werkdag niets doen, dat is meer rustgevend dan een hele dag niets doen, vind ik.

Ge kunt u niet inbeelden hoe ik daar kan van genieten: al mijn werk inchecken, laptop toe, Outlook en Teams toe op mijn desktop, en hopla mind=blank voor wat het werk betreft, tot de volgende ochtend.

Één reactie op “Terug aan het werk”

  1. Ik zou dat ook graag kunnen, zo maar alles toe en ‘mind blank’, maar ik heb het truukje nog niet gevonden om dat te doen.

Reacties zijn gesloten.