Ik heb mezelf voorgenomen geen heel jaar meer voor een scherm te zitten dit jaar. Het lukt, met wisselend succes. We zijn negen dagen ver en ik heb nog maar 70 afleveringen gezien. En ik ben in drie boeken tegelijk aan het lezen: Hannah Arendt’s Eichmann in Jerusalem: A Report on the Banality of Evil, Brandon Sanderson’s Rhythm of War en het eerste boek in de nieuwe Star Wars-dinges, The High Republic: Light of the Jedi.

Maar ik blijf tegelijk ook maar naar mijn scherm terugkeren.

Hoe meer ik erover denk, hoe meer ik goesting heb om peetjes te schilderen.

Warhammer 40K-peetjes, zoals mijn broer jaren geleden ook deed.

Ik ga denk ik wat verf kopen, een paar spuitbussen, en er dan eens aan beginnen. Volgende maand.

2 reacties op “Ik heb een hobby nodig”

  1. On the off chance dat je hem nog niet kent, en misschien wat averechts als je weg wilt van het scherm, maar: Sorastro op youtube doet fenomenale dingen met verf en peetjes!

  2. Hmm, als je wat oefenmateriaal nodig zou hebben… Ik ken iemand die héél blij zou zijn om wat peetjes geverfd te krijgen, en die ook absoluut niet boos wordt als die er niet meteen state of the art uit zien…

Reacties zijn gesloten.