Ver-ga-de-ren!

Een vergadering van 9u30 tot 17u30!

Online!

Met 70 man!

Twéé dagen aan een stuk!

Yes!

(Gelukkig moeten we er niet de hele dag bij zijn deze keer, maar het is wel degelijk al gebeurd dat het effektief twee volle dagen vergaderen en plannen en schuiven was.)

Één reactie op “Ver-ga-de-ren!”

  1. Beste Michel, ik ben zot van uwen blog. Mag ik deze delen onder mijn vriendinnen? Ik voel me verwant met U. Geboren en getogen in Gent, The Magnificent, allé, eigenlijk Gentbrugge, the magnifient. Waarom start je geen restaurant????? Niet aan het fornuis natuurlijk, delegeren is de boodschap. Soms droom ik dat ik dat ooit kon waar gemaakt hebben. Eilaas, ne mens moet zijn boterham verdienen. Schitterende renovatie van het huis! Een huzarenstukje. Allerbeste groeten en hou je gezond.

    Anne Marie Dhooghe
    053/804719
    9340 Lede

Reacties zijn gesloten.