2 reacties op “Te lezen, addendum”

  1. Een tijdje terug las ik dat je niet geweldig onder de indruk was de aanbevelingen van Goodreads. Ik deel dat gevoel, al heb ik een beetje een oplossing voor mezelf bij elkaar gezocht. Je kan namelijk aanbevelingen laten doen op bepaalde shelves. Zo heb ik een shelve gemaakt met de laatste boeken die ik las en 5 sterren gaf. Regelmatig bekijk ik daar de aanbevelingen van, met dat lijstje ga ik dan naar de boekenwinkel en daar ben ik nog nooit door teleurgesteld. Een uitdaging is wel dat op zo’n shelve verschillende soorten boeken door elkaar staan (biografie, science-fiction, graphic novel…) en ik merk dat het algoritme dat een uitdaging vind, maar ik lees niet genoeg genre-specifiek om daar voor mezelf dan rekening mee te houden. Ik kan me inbeelden dat jij dat wel zou doen.

Reacties zijn gesloten.